понеділок, 13 червня 2016 16:07

Під час пологів Аніта Луценко погодилася на кесарів розтин

Фітнес-тренер Аніта Луценко повернулася додому із пологового будинку. За п'ять днів уперше розповіла, як відбувалися пологи і через що їй довелося пройти.

"Народжувати збиралася сама. Але в підсумку пішли на "кесарів". Хоча в перебігу вагітності всі аналізи ідеальні і жодного відхилення від норми. Кесарів розтин не пов'язаний зі спортом, - пише на власній сторінці в Інстаграм Аніта Луценко. - Головне, що Маська здоровенька. А я тепер просто розширюю горизонти і буду знати і про кесарів розтин. Це, звичайно, жесть. Біль, відчуття безпорадності. Ні встати, ні памперс поміняти, купа уколів потім".

Автор: фото: Інстаграм
 

Тренер не радить добровільно погоджуватися на кесарів розтин. Закликає до природних пологів. Луценко народжувала в приватному центрі "Адоніс".

Зізналася, що не їсть молочні каші, макарони, пюре, котлети. Радіє морквині, кефіру, печеному яблуку й запіканці. Зараз починає відновлюватися після пологів і вже скинула 2 кг. Тішиться відсутністю розтяжок і водночас шокована розміром грудей.

Автор: фото: Інстаграм
 

"Ніколи не думала, що мій розмір "S" може перетвориться в "XXL" І це тільки 3-й день нового життя. Весь день думаю про Семенович. Як вона взагалі? Як її справи? Як вона почувається? Це як ще дві особи поруч! Таким грудям будинок окремий потрібен", - ділиться зі своїми шанувальниками Луценко.

Читайте також: Аніта Луценко перед пологами похизувалась розкішною фігурою

Нагадаємо, 32-річна фітнес-тренер Аніта Луценко 7 червня народила доньку. Вага дівчинки — 3,530 кг, зріст — 54 см. Ім'я батька жінка не називає.

Зараз ви читаєте новину «Під час пологів Аніта Луценко погодилася на кесарів розтин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути