субота, 31 січня 2015 13:40

Тренер Аніта Луценко розповіла, які поради краси дає у супермаркеті жінкам

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Зірковий тренер Аніта Луценко розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, які поради дає у супермаркеті жінкам.

"Вчора була у супермаркеті і всі касирки питали, мене як схуднути у животі, сідницях. Підходили просто жінки, намагаються весь час і іноді кажу, що у моєму житті дуже багато жиру, але що маємо, то маємо, - говорить Аніта Луценко і додає, що саме радить для чудової фігури, - не їсти білий хліб і забудьте про цукор, коли щось бачу по обличчю, кажу забудьте про алкоголь і все".

Тренер розповіла, як змінилося її життя після того як прийшла популярність після її участі в теле шоу.

"Ціна збільшилась, клієнтів стало більше, але депутатів і зірок як тренувала до шоу так і зараз, але зараз люди іноді знаходять самі, кажуть: "Аніта, мені потрібні тільки ви, і щоб жорстко", тому я даю тільки результат, - говорить тренер Аніта Луценко, і додає, що тренування коштує сто доларів, - хто зі мною, той завжди правильно працює - на повну, тому я всім задоволена".

Тренер розповіла, як тренує відомих політиків.

"У депутатів інші проблеми, у них болить спина, тому я не худну, я їх виправляю і роблю сон комфортним, щоб вони краще працювали", - говорить Луценко.

Власний секрет внутрішньої гармонії тренер теж розкрила.

"Я займаюсь цигун - це медитація по 2 години на день, тому я така спокійна", - говорить тренер Аніта Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Тренер Аніта Луценко розповіла, які поради краси дає у супермаркеті жінкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути