пʼятниця, 16 січня 2015 19:33

ТОП-5 зірок, які дуже змінилися після пластики
5

Кайлі Дженнер. У Кайлі була виконана хейлопластика (пластична операція по зміні форми губ). Форма верхньої губи видозмінилася, за допомогою гелів на основі гіалуронової кислоти такого зробити не можна, та й така форма губи погано піддається нехірургічній корекції. Також змінилася форма брів, швидше за все проведений скроневий ліфтинг.  Вартість таких операцій в Україні близько 15 000 $.
Леді Гага. У співачки однозначно проведена ринопластика, це відразу видно по витонченої спинці і судженому кінчика носа. Швидше за все, проводився чик-ліфтинг: це підтяжка середньої зони обличчя доступом через нижню повіку. Помітно змінився розріз очей, і зникли носогубні складки. Губи теж піддавалися корекції, тільки не хірургічної, а за допомогою гелів.  Сумарна вартість таких процедур в Україні близько 25 000 $. У Європі та США ціни в рази більше.
Дженніфер Лопес. У Дженніфер помітно змінився ніс, він став більш витонченим. Незначно схудли щоки, швидше за все, були видалені грудочки Біша (жирові подушечки щік).  Ціна таких операцій в Україні близько 20 000 $, в Голлівуді - близько 100 000 $.
Сара Джессіка Паркер. Її ринопластику вважають найбільш невдалою в Голлівуді. Кінчик носа став тоншим, але спочатку рівне перенісся набуло горбинку. Губи стали злегка об'ємнішими. Ось, мабуть, і всі зміни зірки. Мабуть Сара більше не довіряє хірургам.
Вікторія Бекхем. У Вікторії змінився ніс, злегка змінилася форма губ і помітно виросли вилиці. Вартість таких операцій залежить від кваліфікації хірурга і місця проведення операції.

Знаменитості рідко афішують свої пластичні операції. Як правило, у всіх інтерв'ю вони заявляють, що їхня краса виключно від природи, або ж це результат правильного харчування і ретельного догляду за собою. Але чи так це насправді? Ми вирішили перевірити. Ми розповімо всі секрети зоряної пластики

Ранні і теперішні фото 5 зірок були відібрані і ретельно порівняні. Звичайно ж, уколи краси і хімічні пілінги - це зрозумілі і необхідні процедури для публічних людей, але деякі зміни абсолютно точно не обійшлися без досвідченої руки пластичного хірурга.

Дивіться в галереї зміни знаменитостей з легкої руки диво-доктора.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 зірок, які дуже змінилися після пластики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути