понеділок, 10 жовтня 2016 15:48

Спляча красуня: ТОП-5 засобів для нічного догляду за шкірою
5

Виглядати доглянутою та гарною восени особливо важко. Зміна клімату та настрою впливають на внутрішній та зовнішній стани. Отже, час вдатися до ефективних нічних засобів. Сьогодні їх називають overnight.

Нічна маска Belle De Jour Dream Night Mask, Kenzoki

За рахунок наявності рідкісного інгредієнта, отриманого з рослини "Красуня Ночі", механізми відновлення шкіри з цією маскою активізуються багаторазово. В результаті чого за ніч обличчя буквально перетворюється. Розгладжуються дрібні зморшки та вирівнюється колір обличчя. З'являється відчуття "наповненості" шкіри та її комфорту.

Автор: cosmo.com.ua
 

Відновлюючий концентрат Midnight Recovery Concentrate, Kiehl's

Концентрат складається з натуральних ефірних олій та рослинних екстрактів на 98%. Ефективно відновлює шкіру, робить її гладкою, більш пружною та відпочилою. Результат помітний вже з першого застосування. Якщо користуватися ним регулярно, ефект посилюється багаторазово.

Автор: cosmo.com.ua
 

Нічна маска "Шкіра, як у немовляти" Sleeping BB Mask, Erborian

Нічна bb-маска виріб французько-корейського бренду Erborian. Засіб застосовується для звуження пор, поліпшення кольору обличчя, підвищення пружності, усунення лущення та почервоніння. Нанесіть її тонким шаром на обличчя та шию.

Автор: cosmo.com.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашні рецепти краси проти ранніх зморшок

Нічний крем для ліфтингу, усунення зморшок і моделювання овалу обличчя Abeille Royale, Guerlain

Оновлена ​​серія Abeille Royale справляється з ознаками старіння ще ефективніше, ніж раніше. Все завдяки екологічно чистому марокканському меду. Ароматний, густий та насичений нічний крем оцінять власниці тонкої зневодненої та зрілої шкіри - саме їх проблематику він вирішує найбільш ефективно. Виробник рекомендує вмити обличчя та легенько помасажувати шкіру. Це зробить її більш сприйнятливою для поглинання корисних речовин. Далі треба розігріти трохи крему в долонях та нанести його на обличчя.

Автор: cosmo.com.ua
 

Нічний гель-масло Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector, Lancome

Ніжна, легка текстура з олійними мікро-капсулами глибоко зволожує шкіру та перешкоджає втраті вологи. Робить колір обличчя більш здоровим та сяючим. Через пару тижнів регулярного використання засіб згладжує пігментацію, звужує пори та робить рельєф шкіри більш рівним. Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.

Автор: cosmo.com.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Спляча красуня: ТОП-5 засобів для нічного догляду за шкірою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути