середа, 31 серпня 2016 17:35

Домашні рецепти краси проти ранніх зморшок

Домашні рецепти краси проти ранніх зморшок

Через нестачу вологи на шкірі починають з'являтися дрібні зморшки. Зневоднення призводить до руйнування колагенового каркасу - послаблюється захисний шар, з'являються лущення та роздратування.

Аби подовжити молодість шкіри активно користуйтеся зволожуючою косметикою. Можна також робити домашні маски, які збільшують кількість води в шкірі.

Яблучно-молочна маска. Середнє яблуко очистіть та наріжте кубиками. Варіть в невеликій кількості молока до утворення густої кашиці. Охолодіть масу до кімнатної температури. Нанесіть на чисту шкіру на 20 хвилин. Змийте прохолодною водою та протріть обличчя тонізуючим лосьйоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маски з моркви відновлюють шкіру та зберігають молодість

Лимонно-трав'яна маска. Змішайте по чайній ложці звіробою, ромашки, шишок хмелю, деревію, листя ожини та суниці. Столову ложку суміші залийте склянкою окропу. Дайте настоятися та процідіть. У теплий настій додайте два яєчних жовтки, чайну ложку меду та сік лимону. Все ретельно перемішайте. Нанесіть на обличчя на 30 хвилин. Змийте теплою водою.

Зараз ви читаєте новину «Домашні рецепти краси проти ранніх зморшок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути