понеділок, 29 серпня 2016 14:08

Рослинні жири сприяють схудненню - поради дієтологів

Рослинні жири сприяють схудненню - поради дієтологів

Американські дієтологи експериментального схуднення впевнені - багато їсти та не набирати вагу цілком реально. На їхню думку, у здорової людини існує три типи жиру: білий, бурий та бежевий. Надлишок першого призводить до ожиріння та діабету, його основне призначення - збереження енергії. Жир бежевого кольору, пов'язаний зі утриманням стрункості та збереженням організму в теплі. Бурий жир вважається різновидом бежевого. Він може перетворюватися в білий, що дуже небажано для тих, хто худне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Груди збільшаться та стануть пружними за тиждень " - порада спеціаліста

Секрет стрункості та стабільної ваги в тому, аби білий жир міг трансформуватися в бежевий. Це можливо тільки при активному способі життя та вживанні з будь-якими іншими продуктами корисних жирів рослинного походження. Наприклад, кукурудзяна, соєва, сафлорова олії та олія волоського горіха. До групи корисних рослинних жирів також входять горіхи та насіння. Норма необхідних жирів становить 6-10% від загальної кількості споживаних або 5-10 г на день.

Зараз ви читаєте новину «Рослинні жири сприяють схудненню - поради дієтологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути