понеділок, 27 лютого 2017 19:43

Британець зробив 51-у пластичну операцію, щоб потрапити до Книги рекордів Гіннеса
9

Фото: dailymail.co.uk

33-річному телеведучому з Лондону, Родріго Алвесу, запропонували встановити новий світовий рекорд Гіннеса за 51-у пластичну операцію. Процедура передбачає лазерне очищення шкіри. Чоловік зробив її через короткий проміжок часу після пропозиції.

"Я зробив одну з найбільш очікуваних процедур у моєму житті. Вона надасть обличчю фарфорового вигляду, прибере всі плями та шрами після хвороби акне", - сказав чоловік.

Команда Guinness World Records зв'язалася з Родріго в січні та запропонувала прийняти незвичайну нагороду.

"Особисто я хотів би бачити нагороду за "найбільше перетворення". Пластичні операції перетворили мене в іншу людину. Це зробило мене щасливим та відомим, - розказав Алвес. - Я навіть не схожий на моє фото у паспорті. Коли я прилітаю в іншу країну, це займає багато часу, аби пройти через охорону."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу зробила 9 пластичних операцій: модель намагається обігнати Кім Кардашьян у розмірі сідниць

Вперше зробив операцію у 17 років. Видалив жирову тканину, що викликана дисфункцією гормону. За його словами, операції це найкраще, що з ним сталося. Інвестиції в себе відкрили для нього шлях до кар'єри. Спочатку був бортпровідником, згодом став відомими телеведучим шоу "Пластична хірургія Голлівуду".

Варто зазначити, Родріго Алвес вже витратив 400 тис. фунтів на перетворення у ляльку Кена.

32-річна Кортні Барнс з Майамі завжди мріяла стати відомою. В університеті отримала економічну освіту, але згодом зрозуміла, що робота в банку не для неї. Завдяки нелегальним ін'єкціям підкачала сідниці. Окружність її стегон сягає 150 см. "Великі форми" стали привертати шалену увагу до жінки. Сьогодні вона працює моделлю та бере участь у модних фотосесіях.

Зараз ви читаєте новину «Британець зробив 51-у пластичну операцію, щоб потрапити до Книги рекордів Гіннеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути