четвер, 23 лютого 2017 18:20

За добу зробила 9 пластичних операцій: модель намагається обігнати Кім Кардашьян у розмірі сідниць
6

Фото: mirror.co.uk

24-річна Дженніфер Памплона з Сан-Паулу, Бразилія, стала одержима власним перетворенням на ляльку. Через постійні насмішки з боку однокласників у школі, вперше зважилася на операцію сім років тому. Вставила імпланти в груди. Згодом зустріла чоловіка, що називав себе "лялькою Кеном" та закохалася.

Після його передчасної смерті в 20-років від лейкемії, Дженніфер впала в глибоку депресію. Знайшла щастя у перетворенні себе на ляльку Барбі.

У 2015 році зробила дев'ять хірургічних операцій протягом доби. Видалила чотири ребра, збільшила груди, зробила ліпосакцію та ринопластику. Вколола філлери у вилиці, стегна та сідниці. Витратила більше $ 100 тис., але на цьому дівчина не має наміру зупинятися. Хоче перегнати Кім Кардашьян у розмірі сідниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 24-річну дівчину звільнили з роботи через надмірну красу

Сьогодні Дженніфер працює телеведучою та моделлю.

"Моя мета полягає в тому, щоб бути людиною-лялькою. В Бразилії люди називають мене "Сьюзі-лялька", - сказала Памплона. - Після великої депресії лише пластика стала приносити мені задоволення. Я відчула себе щасливою."

32-річна Кортні Барнс з Майамі завжди мріяла стати відомою. Завдяки нелегальним ін'єкціям підкачала сідниці. Окружність її стегон сягає 150 см. "Великі форми" стали привертати шалену увагу до жінки. Сьогодні вона працює моделлю та бере участь у модних фотосесіях.

Зараз ви читаєте новину «За добу зробила 9 пластичних операцій: модель намагається обігнати Кім Кардашьян у розмірі сідниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути