вівторок, 19 серпня 2014 18:15

Віртуальні гонки - ТОП-5 кращих симуляторів 2014 року
5

Гонки на ПК дешевше і безпечніше справжніх. Рік від року розробники все сильніше прокачують віртуальну реальність і сьогоднішні симулятори пішли дуже далеко від Need for Speed: Underground десятирічної давності.  Перед вами Топ-5 найочікуваніших гоночних ігор, які вийдуть або вже вийшли в цьому році.

The Crew

Гоночний симулятор The Crew - найочікуваніша гоночна гра цього року. The Crew вийде в листопаді і стане доступною користувачам ПК, Xbox One і PlayStation4. За сюжетом гри вам доведеться проїхати через всі Сполучені Штати на автомобілі, який ви створите практично самостійно. Машину можна буде тюнінгувати прямо в процесі гонки. Такий тюнінг може виглядати не надто реалістично, однак головний розробник вже розповів, що в грі буде більше 10 000 км доріг, а перед гравцем буде відкрита повна свобода пересування. The Crew можна буде пройти в одиночному режимі, з друзями або онлайн-гравцями. Будь-який з режимів, тим не менш, буде вимагати постійного з'єднання з Інтернетом.

 

Next Car Game

Якщо хочеться трешу, то варто звернути увагу на Next Car Game - гра від творців FlatOut. Головна особливість Next Car Game полягає в тому, що зруйнувати в ній можна практично все, в тому числі і сам автомобіль. Існує кілька режимів гри - там і звичайні гонки по колу, і дербі, де головне завдання - знищити машину суперників, а самому залишитися неушкодженим.  Гра вже знаходиться в стадії раннього доступу - тобто, придбати її можна, але фінальна версія стане доступна трохи пізніше.

 

Carmageddon Reincarnation

Якщо в цьому році і вийде щось божевільніше, ніж Next Car Game, то це Carmageddon Reincarnation. Це сучасний ремейк легендарної іграшки з дев'яностих.В старому Carmgeddon ви потрапляли у футуристичний світ гоночних трас, на яких змагалися справжні машини-вбивці. Ганяючись за суперниками, потрібно було знищувати їх автомобілі, безжально тиснути пішоходів і навіть корів. Загалом, з тих пір концептуально нічого не змінилося: ті ж карти, ті ж завдання, і навіть ті ж моделі машин. Природно, покращилася графіка, так що тепер атмосфера гри буде більш реалістичною.

 

Drive Club

Drive Club - одна з найбільш очікуваних ігор на PS4 в цьому році. Втім, на інших платформах пограти в неї поки не вдасться. Розробники Drive Club перенесли клубний командний рейсінг в ігрову сферу. Гра буде повністю соціальною, тобто у міру проходження ви постійно будете контактувати з іншими гравцями. Творці роблять ставку на реалістичність, тому гра буде від першої особи, тобто з кабіни автомобіля.

 

 Project C.A.R.S.

Деякі геймери називають Project C.A.R.S. (Community Assisted Racing Simulator) найбільш технологічною і красивою гонкою на світі. На сьогоднішній день гра знаходиться на стадії активної розробки, але вже включає 60 ліцензованих гоночних машин і більше 35 гоночних трас (більшість з яких - це проекції реально існуючих треків). Британські розробники Slightly Mad Studios подарували ігровому світу кілька останніх симуляторів з серії Need for Speed, так що і Project C.A.R.S. повинен виправдати ті очікування, які покладає на нього геймерське співтовариство.

 
Зараз ви читаєте новину «Віртуальні гонки - ТОП-5 кращих симуляторів 2014 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути