пʼятниця, 01 серпня 2014 16:34

Унікальний McLaren F1 продадуть мінімум за 12 мільйонів доларів
9

Незважаючи на свій 20-річний вік суперкар McLaren F1 дуже цінується в колах колекціонерів і заможних любителів екзотичних автомобілів, а тому його вартість обчислюється не одним мільйоном доларів.

Особливо унікальна версія британського спортивного купе буде продана в наступному місяці на аукціоні Monterey Car Week. За авто 1995 року випуску з загальним пробігом трохи більше 1000 миль (1600 км) його нинішній господар має намір отримати як мінімум 12 мільйонів доларів.

Автомобіль під серійним номером 31 (загальний обсяг випуску McLaren F1 склав 106 екземплярів) забарвлений яскраво-білою фарбою "Marlboro White", яка використовувалася тільки для цієї машини. Третій і останній на сьогоднішній день власник суперкара на додаток до чорним кузовним деталям і затемненим фарам оснастив його чорними колесами і деякими додатковими аксесуарами. Практично відсутній пробіг і дбайливе зберігання машини дозволили їй зберегтися в тому вигляді, в якому вона вперше зійшла з конвеєра. Крім цього, у 2008 році в сервісному центрі компанії McLaren було проведено комплексне обслуговування машини, де були замінені всі необхідні деталі і витратні матеріали.

McLaren F1 оснащений 6,0-літровим двигуном V12, який розганяє його до 100 км/год за 3,2 секунди і максимум до 387 км/год.

Зараз ви читаєте новину «Унікальний McLaren F1 продадуть мінімум за 12 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути