середа, 30 липня 2014 13:43

У мережі з'явилося перше фото седана Jaguar XE

Компанія Jaguar розповсюдила першу офіційну фотографію седана XE. На знімку поруч з автомобілем знаходиться соул-співачка Емелі Санде, яка разом з донькою Пола Маккартні Стелою і актором Ідрісом Єльба проведе презентацію моделі. Прем'єра пройде у Великобританії 8 вересня поточного року.

Новинка отримає легкий кузов, який на 75 відсотків буде виготовлений з алюмінію, незалежну підвіску спереду і ззаду, зроблену з цього ж металу, і перший в історії моделей Jaguar електричний підсилювач рульового управління із змінним зусиллям. Крім того, у моделі з'явиться система під назвою All Surface Progress Control, яка виступить в якості електронної імітації блокування заднього диференціала.

У компанії стверджують, що седан XE стане "справжнім драйверским автомобілем", який, до того ж, буде одним з найбільш екологічних і економічних в класі навіть без використання гібридної силової установки. Очікується, що середня витрата палива новинки складе менше чотирьох літрів на сто кілометрів пробігу, а рівень викидів CO2 не перевищить 100 грамів на кілометр.

Седан Jaguar XE буде пропонуватися з "шістками" від купе і родстера F-Type - 340 і 380-сильними наддувними агрегатами. Також в гаму увійдуть нові бензинові і дизельні "четвірки" сімейства Ingenium. Першим двигуном з цієї лінійки стане дволітровий турбодизель.

 
Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилося перше фото седана Jaguar XE». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути