пʼятниця, 20 лютого 2015 16:23

Сплатити за паркування в Києві тепер можна через мобільні додатки на Android і iOS

Додаток "М-Паркування" запущено в рамках надання послуги "Мобільне паркування". З його допомогою водії можуть (при наявності хорошого інтернету) знайти найближчу парковку в Києві та оплатити послугу кількома методами. Додаток безкоштовний і знаходиться у вільному доступі в магазинах Google Play, а також AppStore для Android і iOS пристроїв відповідно.

Для початку роботи з додатком необхідно увійти в свій обліковий запис сервісу "Мобільне паркування", а якщо її немає, пройти процедуру реєстрації - ввести в "М-Паркування" номер мобільного телефону і придумати пін-код, після чого сервіс стане повністю доступним для використання.

Місцезнаходження можна вибрати вручну або визначити в автоматичному режимі. Потім програма запропонує вибрати одну з найближчих парковок, які також можна знайти на карті. Поповнити рахунок можна за допомогою платіжної картки або скретч-картки "Мобільне паркування", які реалізуються через кіоски "Союздрук".

 
 
Зараз ви читаєте новину «Сплатити за паркування в Києві тепер можна через мобільні додатки на Android і iOS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути