четвер, 09 лютого 2012 09:29

Шпигуни сфотографували оновлену Audi Q5 на дорожніх тестах
5

Влітку 2012 року на кросовер Audi Q5 чекає оновлення. Як передбачається, модель 2013 отримає нову решітку радіатора, свіжий дизайн фар і ще декілька зовнішніх змін. Проте глобальних нововведень не передбачається. Внутрішнє оздоблення, ймовірно, отримає щось схоже з новим А3.

Шпигуни вже зняли автомобіль на дорожніх тестах. На знімках частково видно нову зовнішність оптики, а також шестикутну фальшрадіаторну решітку. Крім того, екстер'єр автомобіля отримає більше хрому та великі блискучі колеса. Правда, на думку видання Autoevolution.com, ці зміни на Q5 не так помітні.

На європейський ринок оновлений Audi Q5 має надійти вже в середині 2012 року. Зараз, як передбачається, модель проходить дорожні тести. Що ж до внутрішнього оздоблення автомобіля, то, ймовірно, салон "Ку п'ять" матиме спільні риси з представленим раніше інтер'єром майбутньої новинки Audi A3.

Крім того, найближчим часом Audi поповнить моторну гамму купе A5 і хетчбека A5 Sportback двома новими дизелями. Обидва двигуна будуть вважатися базовими і відрізняються економічністю. Крім того, новий мотор TDI отримало і сімейство Audi A6/A7, але в цьому випадку йдеться про підвищення потужності.

У випадку А5, за великим рахунком, йдеться про один і той же двигун об'ємом 2,0 літра, який розвиває 163 кінських сили і споживає близько 4,5 л палива в змішаному циклі. Проте в Інгольштадті підготували і дефорсовану модифікацію, що розвиває всього 136 кінських сил. Вона на секунду повільніша від потужнішої в розгоні до 100 км/год (9,5 с проти 8,4) і споживає рівно стільки ж палива, проте дозволяє знизити вартість базової комплектації і відрізняється трохи меншим обсягом токсичних викидів.

Зараз ви читаєте новину «Шпигуни сфотографували оновлену Audi Q5 на дорожніх тестах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути