пʼятниця, 03 лютого 2012 09:27

Audi A3 "засвітилась" на тестах майже без камуфляжу
7

Нове покоління хетчбека Audi A3 попалося на очі фотошпигунам практично без камуфляжу.

За фотографіями, незважаючи на частково укритий маскувальною тканиною "ніс" хетчбека, можна помітити, що Audi A3 отримає передню частину в дусі представлених відносно недавно А4/А5, з аналогічною радіаторною решіткою і головною оптикою, і світлодіодні задні ліхтарі. Силует хетчбека зміниться не занадто сильно.

Відомо, що для Audi A3 вже зарезервовані чотири бензинових мотора потужністю від 102 до 211 к.с. і два дизеля. Перший розвиває 105 к.с., другий, об'ємом 2 літри, з'явиться на А3 в двох варіантах форсування, 140 і 180 к.с. Проте недавній витік документів змушує підозрювати, що хетчбек забезпечать ще і новим мотором TFSI об'ємом 1,8 л і потужністю 180 "коней" укупі з 7-ступінчастим "роботом" S tronic і повним приводом quattro.

Завдяки використанню нової модульної архітектури MQB, на якій побудований хетчбек, А3 зможе скинути в середньому до 80 кг зайвої ваги. У списку опцій з'явиться, за деякими даними, модернізована система MMI з 7-дюймовим дисплеєм і сенсорним екраном для рукописного введення тексту або цифр - вперше ця технологія була застосована на седані Audi A8 нового покоління.

Прем'єра нового Audi A3 відбудеться на Женевському автосалоні в березні 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Audi A3 "засвітилась" на тестах майже без камуфляжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути