понеділок, 03 червня 2013 10:25

Росіяни можуть випустити кросовер на базі Lada Kalina

Росіяни можуть випустити кросовер на базі Lada Kalina
"АвтоВАЗ" може випустити кросовер на базі Lada Kalina. Фото: vesti.ru

Російський автогігант "АвтоВАЗ" не виключає появи у своїй модельній гаммі ще одного кросовера. Нині у Волзького автозаводу є власний позашляховик Lada 4x4, а також кросовер Chevrolet Niva спільного виробництва з GM. У майбутньому до них може додатися і позашляхова версія Lada Kalina.

"Розробки повнопривідної Lada Kalina у нас є, але поява такого продукту повністю залежить від споживачів. Якщо буде достатній попит і проект буде таким, що окупається, то чому б і ні? Питання в іншому", - розповів президент "АвтоВАЗу" Ігор Комаров в інтерв'ю "Волга Ньюс".

Власне, питання в тому, що зазарз автогігант обмежений у запуску нових проектів.

"Ми взяли досить швидкий темп, випускаємо велику кількість моделей, тому доводиться вибирати з них найбільш затребувані на ринку", - пояснив керівник підприємства.

Чутки про те, що "АвтоВАЗ" може перетворити "Калину" на ?позашляховик з'явилися ще на початку поточного року. Правда, тоді йшлося скоріше про доопрацювання самої моделі, ніж про випуск новинки. В якості аналога наводився Renault Sandero Stepway.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни можуть випустити кросовер на базі Lada Kalina». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути