вівторок, 26 лютого 2013 09:39

АвтоВАЗ розповів про дизайн нової моделі Lada

АвтоВАЗ розповів про дизайн нової моделі Lada
Фото: auto.vesti.ru

Найбільший російський автовиробник "АвтоВАЗ" визначився з дизайном абсолютно нової моделі Lada, яка повинна буде з'явитися наступного року. У майбутньому саме цей автомобіль має замінити флагманську "Пріору".

Про це розповів журналістам президент Волзького автозаводу Ігор Комаров.

"До літа ми почнемо продажі нової "Калини" у двох кузовах: хетчбек та універсал. Далі оновимо "Пріору", зробимо фейсліфт у другій половині року. Слідом за цим ми збираємося випустити новий автомобіль, на новій платформі, над яким зараз активно працює наш новий дизайнер Стів Маттін - Lada B. Він багато візьме від того концепту Lada ХRay, який ми показували Московському міжнародному автосалоні, і який посів перше місце серед концептів цього салону. Сподіваюся, що дизайн сподобається. Ми вже затвердили екстер'єр та інтер'єр цьго автомобіля і працюємо з постачальниками. Робота йде за планом. Сподіваємося, що порадуємо людей цією новинкою", - сказав Комар.

Раніше глава підприємства вже зазначав, що новий автомобіль буде стояти на сходинку вище Granta і Kalina за ціною. У перспективі саме ця модель повинна буде замінити нинішнього флагмана модельного ряду "АвтоВАЗу" Lada Priora.

Нагадаємо також, що в поточному році Lada Priora пройде фейсліфтінг і в такому вигляді буде випускатися до 2015-2016 року, після чого її і змінить нова Lada B, розроблена на новій власній платформі "АвтоВАЗу".

Зараз ви читаєте новину «АвтоВАЗ розповів про дизайн нової моделі Lada». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі