четвер, 18 вересня 2014 12:23

Peugeot розсекретили 499-сильний кросовер Quartz
5

Компанія Peugeot расекретила новий концептуальний кросовер Quartz.

Прототип оснащений гібридною силовою установкою, сумарна віддача якої становить 499 кінських сил. Перший публічний показ новинки відбудеться в жовтні на автосалоні в Парижі.

До складу силової установки Quartz входять 1,6-літрова турбірована "четвірка" потужністю 270 кінських сил (330 Нм), розробкою якої займався гоночне підрозділ автовиробника Peugeot Sport, шестидіапазонна автоматична коробка передач, а також пару електромоторів потужність по 85 кіловат (115 кінських сил) - по одному на кожній осі. 

Силова установки прототипу має три режими роботи: повністю електричний (запас ходу дорівнює 50 кілометрів), дорожній, при активації якого працюють ДВЗ і мотор на передній осі, а також гоночний. В останньому випадку функціонують всі двигуни.

Прототип побудований на модульному шасі EMP2, яке використовувалося при створенні Peugeot 308 і Citroen C4 Picasso. Габаритна довжина концепт-кара дорівнює 4,5 метра, а ширина - 2,06 метра. Таким чином, Quartz на 341 міліметр довший і на 321 міліметр ширше кросовера Peugeot 2008. На прототип також встановлено 23-дюймові колеса і автоматична пневмопідвіска, здатна змінювати дорожній просвіт з 300 до 350 міліметрів в залежності від даних від камер і навігаційної системи.

В обробці інтер'єру Quartz використані базальт і тканина з поліестром, отриманих від переробки пластикових пляшок. Підлога, стеля, дверні панелі і крісла прототипу обшиті шкірою.

Зараз ви читаєте новину «Peugeot розсекретили 499-сильний кросовер Quartz». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути