пʼятниця, 15 квітня 2016 12:48

Peugeot представить оновлену модель Expert
8

Фото: фото: infocar.ua

Французький автовиробник Peugeot представить у Британії новий вен Expert. Модель випускатимуть у версіях Van, Crew, Platform і Combi.

Офіційна прем'єра Peugeot Expert пройде 26 квітня 2016 року на виставці комерційних автомобілів в Бірмінгемі.

Автомобіль створили на платформі EMP2. Кабіну оснащуватимуть двома або трьома сидіннями. Максимальний об'єм кузова становить 6,6 м3 з максимальним навантаженням 1,4 тонни, повідомляє CarPark.

Автомобіль оснащений 1,6-літровим дизельним двигуном BlueHDi, потужністю 70 кВт (95 к. с.) або 85 кВт (115 к. с.), в парі з 5-швидкісною механічною коробкою передач або 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач (ETG6).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які кредити пропонують українські автосалони

Також виробник запропонує 2-літровий агрегат, потужністю 120 або 150 або 180 к. с., який комплектується 6-ступеневою "механікою" або "автоматом" з такою ж кількістю передач.

Нагадаємо, у середині літа автомобіль Citroen SpaceTourer почнуть продавати в Україні. Автомобіль побудований на новому варіанті модульної платформи ЕМР2, використаної в моделях C4 Picasso і Grand С4 Picasso. Його дебют відбудеться на Женевському автосалоні.

Зараз ви читаєте новину «Peugeot представить оновлену модель Expert». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути