четвер, 04 лютого 2016 12:31

Які кредити пропонують українські автосалони

Нині в Україні є кредити з авансом від 0%, а деякі салони пропонують аванс і більше 50% вартості автомобіля.

Кредит може стати реальною допомогою або капканом. Тож українці ретельніше вивчають умови кредитування. Та й продавці автомобілів більше не роздають автомобілі направо і наліво всім бажаючим. Про це повідомляє AUTO-Consulting.

"УкрАвто" пропонує наступні партнерські умови кредитування: мінімальний аванс становить 10%, максимальний термін - 84 міс. Додатково з партнерами опрацьовують програми кредитування для ринку автомобілів з пробігом.

Автор: autonews.autoua.net
 

"Пежо Сітроен Україна" пропонує своїм клієнтам фірмові кредитні програми Peugeot Finance і Citroen Financial Services з початковим внеском від 10% терміном до 7 років. Важливим фактором є те, що банки-партнери "Пежо Сітроен Україна" приймають позитивні рішення про видачу кредиту навіть із мінімальним внеском на максимальний термін за умови хорошого фінансового стану і позитивної кредитної історії. Але статистика показує, що найбільш привабливими для потенційних клієнтів є розстрочки на 1-2 роки з авансом від 50% від вартості автомобіля. У цьому випадку клієнт оплачує тільки початкові витрати, а вся сума кредиту розподіляється рівними платежами без переплати, оскільки процентна ставка у цьому разі становить 0% річних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У січні продажі нових авто піднялися майже на 20%

Автор: autonews.autoua.net
 

На початку 2016 року в RCI Financial Services Ukraine зробили акцент на короткі кредити строком на 1-3 роки. Завдяки підтримці брендів вдалося істотно розширити можливості клієнтів скористатися розстрочкою/кредитами 0%. Мета - залучити клієнтів, які купували автомобілі 7-8 років тому на піку кредитного буму. Ці кредити вже погашені, і у людей з'явилася необхідність оновлення автопарку. Однак, зросла вартість автомобілів протягом останніх 2-х років, можливо, не дозволяє знайти 100% необхідної суми або ж купити авто необхідного класу в рамках існуючих накопичень. Якраз для таких людей - програми розстрочки на 2-3 роки з авансом 50-65%. Так, наприклад, з 27 січня на 3 моделі Renault діють суперкредити 0% на 3 роки при авансі 65% або 0% на 2 роки при авансі 50%. На більшість моделей Nissan діє пропозиція 0% на 2 роки.

Автор: autonews.autoua.net
 
Песимістично налаштовані у групі компаній "АІС". Вони вважають, що дива чекати не варто, аванси і реальні (не декларовані в рекламі, а перераховані з урахуванням додаткових платежів – комісій, страховок) ставки залишаться високими. Навіть не дивлячись на те, що в лютому-березні 2016-го очікують перегляд банками умов кредитування. Справа в тому, що на ставку банків вплине політика НБУ, але очікувати реальну середню ставку нижче 25% не варто.
Автор: blog.autoua.net
 
Зараз ви читаєте новину «Які кредити пропонують українські автосалони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути