середа, 10 квітня 2013 09:31

Новий фургон Ford Transit Courier показали у Бірмінгемі
7

Ford Transit Courier
Фото: Фото: ford.com
Ford Transit Courier
Ford Transit Courier
Ford Transit Courier
Ford Transit Courier

На великій виставці комерційної техніки в Бірмінгемі показали новий фургон Ford Transit Courier. Машина з найбільшим обсягом для завантаження надійде в продаж вже поточної весни. Моторна лінійка становить три двигуни в 75, 95 і 100 кінських сил на вибір.

Об'єм вантажного відсіку у нового фургона, як повідомляється, найбільший в класі та становить 2,3 кубічних метра. Вражає і відстань від даху до підлоги - 1,62 метра. Максимальна вантажопідйомність - 660 кілограмів. Ford обладнав новий фургон шістьма точками кріплення для розміщення всередині великих вантажів.

За сидіннями фургона можна встановити як глуху сталеву перегородку, так і перегородку зі склом і навіть сітку з дверима в ній (пасажирське сидіння при цьому складається, забезпечуючи доступ до вантажного відсіку). При проектуванні салону конструктори і дизайнери приділили особливу увагу достатній кількості відсіків для зберігання супровідних документів на вантаж і компактних електронних пристроїв на зразок ноутбуків. Ці відсіки сконцентровані на центральній консолі. Серед доступних опцій - система стабілізації, обмежувач швидкості і камера заднього виду.

Для Ford Transit Courier доступні три двигуни: два дизеля Duratorq TDCi (1,5 літра, 75 к.с. або 1,6 літра, 95 к.с.) і бензиновий літровий EcoBoost потужністю 100 к.с.

Зараз ви читаєте новину «Новий фургон Ford Transit Courier показали у Бірмінгемі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути