середа, 16 січня 2013 13:12

Ford вразив Детройт новим Mustang потужністю 850 "коней"
14

VLP's Destino
Фото: Фото: Reuters
Shelby Ford Mustang GT 500 Super Snake з двигуном потужністю 850 к.с.
Acura MDX Prototype
Acura MDX Prototype
Концепт Acura NSX

На автосалоні в Детройті компанія Acura показала передсерійну версію нового покоління MDX. Стверджується, що виробництво кроссовера почнеться вже цього року. В Acura запевняють, що за представленим концептом кросовера вже можна робити висновки про зовнішність серійної моделі, так як прототип дуже до неї близький. Очікується, що для серійного MDX виробники змінять лише бампера, колісні диски і, до деякої міри, головну оптику. Проте інтер'єр кросовера розробники не показали, обмежившись заявою про те, що MDX завдяки збільшеній колісній базі отримав розширений простір для пасажирів другого ряду і новий, полегшений механізм доступу на третій ряд сидінь.

Очікується, що серійний кросовер оснащуватиметься модернізованим шестициліндровим двигуном Honda об'ємом 3,5 л з безпосереднім уприскуванням і системою відключення частини циліндрів. Він повинен забезпечити поліпшену економію палива і збільшену продуктивність. Крім того, в новому поколінні Acura MDX вперше отримає версію з переднім приводом.

Що стосується суперкара Acura NSX, то він, навпаки, вперше продемонстрував свій інтер'єр. Розробники стверджують, що свідомо зробили його мінімалістичним, щоб дати водієві можливість якомога менше відволікатися від дороги. Крім того, прототип отримав модернізовану зовнішність за рахунок оновлених бамперів і світлодіодних вкраплень. Силова установка змін не зазнала - вона як і раніше складається з бензинового V6 і відразу трьох електромоторів, які інтегровані в систему повного приводу Sport Hybrid SH-AWD. За попередніми планами, продажу NSX (у США - під брендом Acura і як Honda на інших ринках) почнуться в кінці 2014 або початку 2015 року.

Майже через рік після презентації концепту кросовера Tesla представила серійний варіант Model X. Семимісцевий електрокар може бути задньо-або повнопривідним. У першій версії він отримав один електромотор, а в другій - по мотору на кожну вісь. Можливий і "заряджений" варіант, здатний прискоритися з нуля до 100 км за 4,4 секунди. Літієво-іонні акумулятори також передбачені в двох варіантах: 60 і 80 кіловат-годин. Очікується, що з першим комплектом запас ходу автомобіля складе приблизно 233 км, а з другим - до 435 км.

Компанія Shelby American представила Shelby Super Snake з унікальним аерообвісом, що дозволяє власникам авто ставити на нього покришки з шириною профілю до 335 мм.

Зараз ви читаєте новину «Ford вразив Детройт новим Mustang потужністю 850 "коней"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути