четвер, 18 грудня 2014 18:21

Німецького футболіста оштрафували на півмільйона євро за їзду без прав

Німецького футболіста оштрафували на півмільйона євро за їзду без прав

Німецький футболіст Марко Ройс, який виступав за дортмундську Боруссію і збірну Німеччини був оштрафований на півмільйона євро за їзду без прав. Він не просто забув їх вдома, у нього взагалі ніколи не було водійського посвідчення, проте німецькі поліцейські не помічали або не хотіли помічати цей факт з 2011 року.

Aston Martin 25-річного футболіста був зупинений співробітниками поліції в Дортмунді, коли Ройс їхав з клубної бази після чергового тренування команди. Незважаючи на те, що поліцейським попався "зоряний" порушник, вони все ж зажадали його документи. Однак прав у Марко Ройса при собі не виявилося, а перевірка по електронній базі показала що їх у німця ніколи і не було.

Найдивовижніше в цій історії те, що за три роки поліція виписала футболісту не менше шести штрафів за перевищення швидкості, які він завжди вчасно сплачував. І весь цей час представники влади начебто не помічали відсутність водійського посвідчення у спортсмена.

У результаті судового розгляду, півзахиснику був виписаний один з найбільших штрафів за порушення ПДР в Німеччині. Остаточна сума була розрахована на основі середньомісячної зарплати футболіста, яка становить майже 180 тисяч євро. Згодом Марко Ройс вибачився за свій вчинок і сказав, що сам не може зрозуміти причини свого вчинку і в майбутньому це не повториться.

Зараз ви читаєте новину «Німецького футболіста оштрафували на півмільйона євро за їзду без прав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути