пʼятниця, 31 жовтня 2014 16:13

Kia готують псевдокросовер, який стане конкурентом Toyota Prius

Kia готують псевдокросовер, який стане конкурентом Toyota Prius

Компанія Kia повідомила про плани випустити "протягом найближчих двох років" гібридний автомобіль, який стане прямим конкурентом Toyota Prius. Про це з посиланням на представників корейського автовиробника повідомляє портал Autocar.

В даний час про нової моделі Kia відомо небагато - виробник не розкрив жодних технічний подробиць, хоча і згадав, що мова йде про plug-in-гібрид. Втім, за даними британського видання, новинка, проходить по внутрішній документації під кодовою назвою DE, отримає 1,6-літровий двигун, який працюватиме в парі з електромотором.

Не менш цікава і ніша, яку займе нова Kia. Очікується, що модель буде являти собою псевдокросовер, який досягає 4,3 метра в довжину. Таким чином, новинка буде трохи довше Volkswagen Golf, однак коротше Kia Sportage і, напевно, буде відрізнятися трохи збільшеним дорожнім просвітом.

Що ж стосується зовнішності такого гібрида, то хоча Kia поки не опублікували будь-яких офіційних скетчів і зображень, корейці відзначають, що саме дизайну буде приділена особлива роль. На думку представників компанії, багатьом покупцям Toyota Prius не подобається "надто різкий" дизайн цього автомобіля і вони з радістю б поміняли свій автомобіль на гібрид з більш привабливим зовнішнім виглядом, навіть якщо показники витрати палива у нього гірше.

Зараз ви читаєте новину «Kia готують псевдокросовер, який стане конкурентом Toyota Prius». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути