понеділок, 14 березня 2016 12:48

Італійці представили гоночний Abarth 595 OT

Італійці представили гоночний Abarth 595 OT
фото: uincar.ru

Компанія Abarth Racing склала 190-сильну гоночну модель 595 OT, яка візьме участь в гонках Tourism Championship і Abarth Selenia Trophy.

Наразі у компанії не розкривають подробиць, але підтверджують, що під капотом машини 1,4-літровий двигун T-Jet, що розвиває 190 к. с., який виступає разом з 6-ступеневою коробкою передач і системою переднього приводу, повідомляє UinCar.

Крім цього, у продажу автомобіль може з'явитися із більшою потужністю та 12-дюймовими плаваючими передніми гальмівними дисками.

Гоночний Abarth 595 OT обладнаний полегшеними колісними дисками OZ Racing та шинами Michelin, спортивними сидіннями, трубчастим каркасом безпеки і буксирним гаком спереду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Fiat представить 170-сильну версію 500X

Наразі модель доступна для замовлення і власники 500 Assetto Corse можуть перетворити свою машину в 595 OT.

Ціни на машини поки не оголосили, але в Abarth натякнули, що вони будуть доступними і "нове покоління ентузіастів зможе випробувати радість і емоції від участі в перегонах".

Нагадаємо, на Женевському автосалоні відбувся дебют Fiat 500 з індексом "S". Ззовні автомобіль відрізняється від простого Fiat 500 спортивними бамперами з протитуманними фарами і спойлером, ексклюзивним кольором кузова Satin Graphite, хромованою вихлопною системою, новими задніми ґратами, 15-ти або 16-дюймовими дисками.

Зараз ви читаєте новину «Італійці представили гоночний Abarth 595 OT». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути