пʼятниця, 04 березня 2016 17:14

Італійці презентували "заряджену" версію Fiat 500
7

Фото: Worldcarfans

На Женевському автосалоні пройшов дебют Fiat 500 з індексом "S".

Ззовні автомобіль відрізняється від простого Fiat 500: спортивними бамперами з протитуманними фарами і спойлером, ексклюзивним кольором кузова Satin Graphite, хромованою вихлопною системою, нової задньої ґратами, 15-ти або 16-дюймовими колісними дисками, повідомляє CarPark.

У салоні встановлені чорні сидіння, приладова панель з 7-дюмовым сенсорним екраном Uconnect, Bluetooth, аудіосистема від Beats.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Fiat представить 170-сильну версію 500X

Fiat 500S оснащується 1,3-літровим дизельним двигуном MultiJet потужністю 95 к. с. Розгін від 0 до 100 км/год займає всього 10,7 секунди, а максимальна швидкість складає 180 км/ч. При цьому, на 100 кілометрів потрібно 3,4 літра дизельного палива.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Fiat дав старт дорожніх тестів моделі Panda, яка повинна з'явитися у продажу в наступному році. Як повідомляється, у автомобіля буде значно переглянутий інтер'єр. У салоні з'явиться більш якісна обробка, а на панелі управління встановлять мультимедійну систему UConnect.

Зараз ви читаєте новину «Італійці презентували "заряджену" версію Fiat 500». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути