середа, 30 липня 2014 18:30

Honda почала тести оновленої Civic Tourer
3

Компанія Honda тестує в Німеччині автомобіль Civic Tourer 2015 модельного року. Незважаючи на те, що попередній варіант моделі випускається лише з грудня минулого року, японська компанія вже готує до виробництва її нову версію, повідомляє портал Аutoevolution.

Відзначається, що машина оснащена лівостороннім управлінням. Хоча Civic Tourer і випускається на заводі в Суіндоне (Великобританія), він орієнтований на масового європейського споживача. У порівнянні з попередником, у оновленого Honda Civic Tourer змінилися фари, решітка радіатора і передній бампер.

Крім того, збільшена вантажопідйомність автомобіля, новий Civic Tourer зможе перевозити більше, ніж його суперники: Volkswagen Golf і Skoda Octavia. Зміни очікуються і в лінійці двигунів, куди має увійти бензиновий турбомотор з технологією i-VTEC. Обсяг нового агрегату складе 1,5 літра. У комплектацію Honda Civic Tourer 2015 модельного року увійде автоматичний круїз-контроль і система попередження зіткнень. Офіційна прем'єра автомобіля відбудеться в березні наступного року на автосалоні в Женеві.

Зараз ви читаєте новину «Honda почала тести оновленої Civic Tourer». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути