пʼятниця, 05 лютого 2016 10:14

Фотошпигуни зняли універсал Porsche Panamera
9

Хетчбек Porsche Panamera другого покоління може вийти на публіку вже в березні в Женеві.

Замасковані прототипи неодноразово траплялися фотографам, яким навіть вдавалося заглянути в салон. А ось що у Panamera з'явиться другий тип кузова — універсал, остаточно стало зрозуміло лише тепер: у Європі на дороги вийшов перший зразок такої версії. Про це повідомляє Drive.ru.

Перший раз компанія Porsche показала, як міг би виглядати універсал, у 2012 році, представивши концепт Panamera Sport Turismo. Хороша реакція публіки переконала керівництво, що задум вартий серійного втілення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kia випустить задньопривідний седан

Від хетчбека Panamera Shooting Brake відрізняється формою даху і нахилом заднього скла. Ззаду з'явився великий спойлер з інтегрованим стоп-сигналом. В іншому універсал буде схожим на версію хетчбек. Завдяки платформі MSB з великим числом алюмінієвих компонентів вони будуть легшими за нинішню Panamera при трохи більших розмірах.

У салоні Panamera відбудуться суттєві зміни. Основна — відмова від армії кнопочок на центральному тунелі. Значну частину функцій перенесуть на центральний дисплей. У центрі розташують аналоговий тахометр, а праворуч і ліворуч від нього — екрани.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни зняли універсал Porsche Panamera». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути