четвер, 04 лютого 2016 17:33

Kia випустить задньопривідний седан
7

Фото: dapurpacu.com

Корейська компанія Kia випустить чотирьодверний седан із заднім приводом.

Виробництво новинки почнеться в травні 2017 року. Цю модель позиціонують як автомобіль для молодих покупців. Потенційними конкурентами вбачають Audi A5 Sportback і BMW 4-Series GranCoupe. Про це повідомляє AutoNews.

У внутрішньозаводський документації новий седан Kia позначений як модель CK. За попередньою інформацією моторна гамма включить три двигуна: базовий 2-літровий, 2,2-літровий, a також топовий 3-літровий агрегати.

Випуск автомобіля налагодять неподалік від Сеула. В компанії планують продавати до 60 тис. нових машин, повідомив Reuters co посиланням на власні джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Renault випустить електромобіль вартістю 4,2 тис. євро

Раніше стало відомо, корейська автовиробник також розробляє "гарячу" версію хетчбека Rio за прикладом Ford Fiesta ST. Модель укомплектують 1,6-літровим турбодвигуном потужністю 180 л. c. і запустять у продаж в 2018 році, вже після дебюту стандартної моделі наступного покоління.

Наступною новинкою Kia в Україні стане кросовер Kia Sportage четвертого покоління, який відкритий для замовлення c початку 2016 року. Офіційна презентація новинки відбудеться на наступному тижні.

Зараз ви читаєте новину «Kia випустить задньопривідний седан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути