пʼятниця, 31 травня 2013 14:13

Ford почав розробляти "китайський" кросовер

Швидше за все, автомобіль буде укомплектований дизельним двигуном і з'явиться на ринку не раніше 2015 року. Замість імені у моделі поки індекс з однієї літери і трьох цифр, а замість повноцінних фотографій - дивні ескізи, що нагадують т.зв. "Патентні" зображення.

"Опорним пунктом" марки Ford на найбільшому у світі автомобільному ринку є спільне підприємство Jiangling-Ford. Воно засноване більше 15 років тому, і до останнього часу займалося випуском на заводі в місті Нанчан виключно комерційних автомобілів. Втім, до машин сімейства Transit повинні приєднатися призначені для роздрібних покупців автомобілі Transit Connect і Explorer.

Тим часом видання "АвтоСреда" з посиланням на китайські ЗМІ повідомляє, що до серійного випуску на китайському заводі готується автомобіль, відомий під індексом U375. Він являє собою 5-місний кросовер - швидше за все, з дизельним двигуном під капотом (імовірно йдеться про силовий агрегат об'ємом 3,5 літра і потужністю 225 к.с.).

Китайські журналісти стверджують, що середня ціна нової моделі становитиме 300 тис. юанів (або близько півтора мільйонів рублів). На публіці кросовер повинен з'явитися в 2015 році.

Зараз ви читаєте новину «Ford почав розробляти "китайський" кросовер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути