четвер, 12 грудня 2013 11:17

ДАІ звинувачує евромайданівців у збільшенні аварій на дорогах

ДАІ звинувачує евромайданівців у збільшенні аварій на дорогах

ДАІ Києва повідомляє, що зараз у центрі столиці проходять масові заходи. Через них у центральній частині столиці ускладнено рух автомобілів, а рівень заторів на дорогах щодня досягає 10 балів, особливо в години "пік". Ситуацію ускладнює погода, кажуть в ДАІ.

Столичні інспектори також скаржаться на блокування головної артерії міста, вулиці Хрещатик. Особливий дискомфорт в ці дні відчувають водії громадського транспорту, комунальні служби, а також ті, хто вчасно не перевзув шини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англійська актриса провела перший "тест-драйв" нового Ford Mustang

ДАІ натякає мітингувальникам, що вони ускладнюють рух автомобілів швидкої допомоги, пожежної служби та інших рятувальників. Знову ж, комунальники з дорожниками ніяк не можуть обробити Хрещатик протильодовими матеріалами. Саме це, кажуть в ДАІ, призводить до аварійних ситуацій. За останні дві доби в Києві зареєстровано 632 аварії, що в два рази більше показників інших днів. Погода, стало бути, не при чому.

Нарешті інспектори зізнаються, що для забезпечення безпеки громадян та нормалізації дорожнього руху у центральній частині столиці працюють співробітники ДАІ, які попереджають затори і направляють транспортні потоки в об'їзд центральної частини міста.

Зараз ви читаєте новину «ДАІ звинувачує евромайданівців у збільшенні аварій на дорогах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути