понеділок, 25 липня 2016 12:33

Цього року відкриють ще 14 сервісних центрів МВС

Цього року відкриють ще 14 сервісних центрів МВС
dailylviv.com

До кінця цього року в Україні відкриють 14 сервісних центрів МВС. Ще 10 відкриють наступного року.

Такі центри прийшли на зміну МРЕВ ДАІ і надають послуги з реєстрації автомобілів, експертиз, видачі посвідчення водія, тощо.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков опублікував графіки початку конкурсного набору стажерів по областях та орієнтовні дати відкриття нових сервісних центрів МВС.

Згідно з графіком, другим містом, де відкриють сервісний центр МВС, після Києва стане Дніпро. Відкриття запланували на 11 листопада цього року. У листопаді планують відкрити сервісні центри у Київській, Львівській, Вінницькій і Луганській областях.

"Важлива частина реформи сервісних центрів МВС України - це нові кадри! Тому в кожній області, по черзі, буде проведено конкурсний відбір персоналу нових центрів та стажування, під час якого кандидати отримають теоретичні та практичні знання від кращих тренерів. Після цього - вони зможуть пройти конкурс на адміністратора в сервісному центрі МВС у своїй галузі", - написав глава МВС у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко підвищив штрафи за "п'яне" водіння

Кандидатами можуть стати громадяни України віком від 18 років, які мають вищу освіту (бакалавр, спеціаліст, магістр), у яких немає судимостей, досвід роботи в сфері послуг вітається.

Нагадаємо, 4 липня президент Петро Порошенко підписав закон, за який знижує ставку акцизного збору на старі легкові автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «Цього року відкриють ще 14 сервісних центрів МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути