пʼятниця, 22 серпня 2014 18:08

Chevrolet презентували спецверсію пікапа Silverado
5

У нового покоління пікапа Chevrolet Silverado з'явилася спеціальна версія під назвою Rally Edition.

Серед основних особливостей такої модифікації можна виділити, насамперед, індивідуальне оздоблення екстер'єру, яке додає спортивності американській "легковій вантажівці". Автомобиль також отримав інше оформлення салону і більш багату комплектацію.

Додавання пакету Rally 1 Edition на версію Silverado LS приносить пікапу забарвлену в колір кузова рамку решітки радіатора, чорну фірмову емблему, чорні ручки дверей, чорні корпуси дзеркал заднього виду і широкі чорні смуги на капоті та кормі.

Silverado LT Rally 1 Edition додатково обладнали камерою заднього виду, заднім обігрівачем, пакетом для буксирування з фаркопом і блокуванням заднього диференціала, а також чорними алюмінієвими 17-дюймовими дисками. Найдорожча версія Silverado LT Rally 2 Editio дооснащена чорними металевими підніжками, виконують ще й роль бічного захисту кузова, 22-дюймовими дисками з легкого сплаву, двозонним клімат-контролем, системою дистанційного запуску двигуна і електроприводом водійського крісла.

Зараз ви читаєте новину «Chevrolet презентували спецверсію пікапа Silverado». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути