вівторок, 10 травня 2016 10:13

BMW представить автомобілі для рятувальних служб
18

Німецька компанія покаже автомобілі швидкої допомоги та інших рятувальних служб на Європейській виставці аварійно-рятувальних авто.

Зокрема компанія показала i3, який має білий вигляд з лівреї аварійно - рятувальних служб. Автомобіль також оснащений допоміжною оптикою Hella РТК, світлодіодними стробоскопами. Також модель оснащена цифровим радіо Sepura. Оскільки аварійний автомобіль повинен бути готовий у будь-який момент, BMW i3 має бензиновий двигун. Це допомагає поліпшити практичність моделі, повідомляє Motor1.

Автомобіль розганяється від 0 до 100 км/год за 7,9 сек. "Максималка" становить 150 км/год.

BMW також продемонструє командний автомобіль пожежної служби. Авто створили на базі моделі X1 xDrive20d. Цю машину також оснащують пакетом M Sport.

Також модифікували BMW 220d XDRIVE Gran Tourer. Автомобіль оснащений додатковою батареєю, пристрій запису даних про аварії та сталеву перегородку в багажному відділенні. Авто для медиків оснастили турбованим 2,0-літровим двигуном з чотирма циліндрами, який виробляє 190 к. с. Він працює з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу, яка дозволяє моделі розганятися до 100 км/год за 7,6 сек. Максимальна швидкість - майже 220 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW почало тести "зарядженої" версії SUV X3

Одним з найбільш стильних понять є X3 команда автомобіля xDrive20d. Він обладнаний з пакетом M Sport, а також сильно затемненими задніми стеклами і 20-дюймовими M легкосплавні диски. Кросовер також має DBS 4000 системи бар на даху сигналізації, реєстратор даних про аварії, допоміжний акумулятор, а також пакет підготовки радіо.

Крім цього, баварці розробили мотоцикл R 1200 RT призначений для використання фельдшерами. Він має сині світлодіодні ліхтарі, рейки захисту, а також систему громадських адрес. Мотоцикл оснащений опозитним двигуном з двома циліндрами, який продокує 125 к. с. Це дозволяє розганяти мотоцикл до першої сотні за 3,8 сек. Максимальна швидкість становить 200 км/год.

Нагадаємо, BMW X5 побудують на новій платформі CLAR та випустять у 2017 році. Цю ж архітектуру отримає в майбутньому і великий кросовер BMW X7

Зараз ви читаєте новину «BMW представить автомобілі для рятувальних служб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути