четвер, 14 квітня 2016 13:10

Нову генерацію BMW X5 представлять наступного року

Нову генерацію BMW X5 представлять наступного року
фото: autobild.de

BMW X5 побудують на новій платформі та випустять у 2017 році.

Автомобіль побудують на платформі CLAR. Цю ж архітектуру отримає в майбутньому і великий кросовер BMW X7, повідомляє Motoring.

Виробництво кросовера налагодять в Спартанбургу (Південна Кароліна). У гамму двигунів майбутнього X5 увійдуть чотирьох-, шести-і восьмициліндрові двигуни. Також автомобіль отримає гібридну модифікацію і "заряджену" версію M.

Флагманський позашляховик BMW X7 з'явиться на ринку не раніше кінця 2018 року, хоча серійну X7 чекали у 2017 році. Наразі відомо лише, що майбутній позашляховик під кодовою назвою F17 стане більший X5, отримає три ряди сидінь. Його побудують на модульній платформі CLAR, яка вже лягла в основу флагманського седана сьомої серії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW тестує гібридну версію кросовера X1

Швидше за все, великий кросовер отримає ті ж мотори, що і у "сімки", включаючи найпотужніший двигун V12 – перший дванадцятициліндровий мотор на лінійці "Х".

Не виключено, що пізніше машина отримає і гібридну силову установку. Повний привід пропонуватимуть за доплату. За попередньою інформацією, BMW X7 буде ще розкішніше, ніж седан сьомої серії. Наприклад, буде варіант з двома рядами і чотирма індивідуальними кріслами, кожне з яких буде оснащуватися системами вентиляції та масажу.

Нагадаємо, у Скандинавії провели зимові тести моделі BMW M5, M7 та позашляховик X6M.

Зараз ви читаєте новину «Нову генерацію BMW X5 представлять наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути