пʼятниця, 30 січня 2015 17:08

Бельгійська поліція отримала спецверсію Skoda Octavia vRS за 85 тисяч євро

Бельгійська поліція отримала в своє розпорядження нову Škoda Octavia vRS.

Головною особливістю спеціалізованої "Октавії" є автоматична система розпізнавання номерних знаків, встановлена безпосередньо на капоті машини.

Система розпізнавання дозволяє зчитувати номери транспортних засобів в автоматичному режимі і моментально порівнювати їх з базами даних поліції та інших відомств. В автомобілі з такою модифікацією, співробітникам правоохоронних органів можна не відволікатися від керування машиною - електроніка самостійно звірить інформацію і повідомить співробітника поліції про те, що реєстраційний номер належить іншому авто, або цей ТЗ знаходиться в угоні.

Однак таке "задоволення" бельгійській поліції обійшлося не дешево. Якщо стандартна Škoda Octavia vRS коштує 29 490 євро, то вартість модернізованої версії зросла до 85 000 євро, при тому що надбудова на капоті автомобіля явно не сприяє поліпшенню аеродинаміки автомобіля.

 
Зараз ви читаєте новину «Бельгійська поліція отримала спецверсію Skoda Octavia vRS за 85 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути