середа, 01 червня 2011 12:42

Audi показала нову 500-сильну "копійку"
19

Фото: Фото: Audi

Німецький автовиробник Audi планував компактний хетчбек А1, як молодіжний і агресивний автомобіль з невеликим мотором. Технічне "упущення" було виправлено з появою 500-сильної версії "копійки" з Інгольштадта.

"Заряджена" Audi A1 є шоукаром, який буде продемонстрований публіці на 30-й щорічній зустрічі фанатів марок Audi, Seat, Skoda і VW Wortherseetour, яка пройде з 1 по 4 червня.

Під капотом "копійки" - модифікований двигун від RS 3 Sportback.Турбований 5-циліндровий бензиновий агрегат об'ємом 2,5 л і потужністю 503 к.с. розганяє колишню малолітражку до "сотні" за 3,7 сек., розгін до 200 км / год займає 10,9 сек. Поєднується двигун з 6-ступінчастою "механікою" і системою повного приводу quattro, які також були запозичені в TT RS. Максимальна швидкість сіті-кара - стандартні для Європи 250 км / год.

Показники двигуна збільшилися до 503 к.с. і 660 Нм. Максимальна потужність доступна в діапазоні від 2500 до 3500 об / хв. Вихлопна труба у спеціальній "копійки" перемістилася зі звичного місця - тепер патрубок видніється попереду заднього колеса.

Завдяки своєму "початковому" класу вага машини становить лише 1390 кг, що сприятливо позначилося не тільки на динаміці машини, але і на споживанні палива.

Із зовнішніх елементів, A1 clubsport quattro отримав відповідний аеродинамічний обвіс, 19-дюймові колеса з унікальним дизайном, взуті в низкопрофильную гуму і ексклюзивний матовий забарвлення білого кольору. При цьому карбоновий дах автомобіля покрито чорним "глянцем".

Зараз ви читаєте новину «Audi показала нову 500-сильну "копійку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути