пʼятниця, 27 травня 2011 10:39

Infiniti готує конкурента BMW Z4 і Audi TT
20

Фото: Фото: Авто.Вести

Конструкторський центр Infiniti працює над конкурентом BMW Z4 і Audi TT. Однією з іпостасей проекту Etherea може стати компактне преміум-купе.

У Infiniti вирішили, що модельна лінія марки потребує відносно невеликого спорткару, який міг би розташовуватися на щабель нижче моделі G37 Coupe. За інформацією британського порталу Auto Express, розробка такого купе вже стартувала, і японці можуть продемонструвати його на найближчому Женевському автосалоні.

Найбільш ймовірно, що купе отримає задній привід і передньомоторне компонування з двомісним салоном - як більшість потенційних конкурентів. Жодної технічної інформації поки немає, але джерела не виключають оснащення майбутнього купе гібридною силовою установкою.

Згадується, що для налаштування ходової частини купе боси Infiniti можуть домовитися з інженерами британської марки Lotus. Однак незрозуміло поки, як саме очікувана новинка буде уживатися з наявним в модельній лінії концерну купе Nissan 370Z.

Зараз ви читаєте новину «Infiniti готує конкурента BMW Z4 і Audi TT». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути