вівторок, 17 травня 2011 11:16

Фотошпигуни "зловили" нову Toyota FT-86 на ходових випробуваннях

Ходовий прототип доступного спорткара Toyota FT-86, ідеологічного наступника легендарного "Хачироку", помітили фотошпигуни на дорожніх тестах. Судячи з фотографій, зроблених в районі Нюрбургрінга, серійне купе не дуже відрізнятиметься від концепту, показаного на Женевському автосалоні.

Судячи з того, що кузов купе щільно укритий декількома шарами камуфляжу, на випробування відправили екземпляр з остаточним варіантом дизайну. Втім, під час прем'єри концепту Toyota FT-86 II в Женеві виробники заявляли, що він на 95% відображає те, що вийде на виході з конвеєра. Прем'єра серійної модифікації запланована на Франкфуртський автосалон.

На сьогодні відомо, що купе, яке з'явилося на світ як плід співпраці двох японських виробників Toyota і Subaru, отримає дволітровий оппозитний мотор з безпосереднім уприскуванням потужністю близько 200 к.с. Проте не раз ходили чутки про більш потужні версії, причому одну з них, за деякими даними, випускатиме саме Subaru. Її модифікація купе отримає трохи змінений дизайн і турбомотор потужністю близько 260 к.с., але не буде оснащуватися повним приводом.

Японці прикладають всіх зусиль, щоб утримати масу готового купе в межах 1200 кг. Тоді FT-86, оснащена 6-ступінчастою "механікою", зможе розганятися до 100 км / год приблизно за 7 сек. Наскільки це відповідає істині, стане відомо восени, коли відбудеться прем'єра серійного екземпляра. У продаж Toyota FT-86 надійде вже наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни "зловили" нову Toyota FT-86 на ходових випробуваннях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути