Ексклюзивы
вторник, 26 октября 2010 11:43

Турчинов назвав вибори тотальним злочином

Турчинов назвав вибори тотальним злочином

Першого заступника голови партії "Батьківщина" Олександра Турчинова не здивувала відмова прокуратури Харкова в порушенні кримінальної справи стосовно "фальшивих бюлетенів".

Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

"Сумно дивитися на весь цей процес влади, який називається "організація виборів в Україні". Саме за вказівкою влади, за участі силових структур в Україні вибори перетворюють на тотальний злочин... Зараз іде сигнал з самого верху від міністра внутрішніх справ: робіть злочин - ми вас прикриємо", - сказав Турчинов.

Заступник Тимошенко також заявив, що фальшиві бюлетені друкують по всій Україні, однак правоохоронці навіть не намагаються розібратися в ситуації.

"Без аналізу ситуації, без проведення слідчих дій, без отримання реального обсягу інформації міністр внутрішніх справ заявив, що опозиція компрометує вибори", - наголосів перший заступник лідера "Батьківщини".

Турчинов також заявив, що угоду про друк бюлетенів у Харкові було укладено заднім числом.

"Ніякої угоди на це не було... Вони заключили угоди заднім числом між підприємством "Майдан" та "Фоліо-Плюс", що цей "Майдан", який повинен друкувати бюлетені, бере в оренду друкарські верстати на цьому підприємстві. Інформація про договір заднім числом є

За словами екс - першого віце-прем'єра, масштаби фальсифікації місцевих виборів можна порівняти з виборами Президента 2004 року.

"Сьогодні те, що відбувається у регіонах, не піддається навіть аналізу... Вибори перетворилися на фарс", - резюмував екс - перший віце-прем'єр.

УНІАН

Сейчас вы читаете новость «Турчинов назвав вибори тотальним злочином». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть