Ексклюзивы
четверг, 13 октября 2011 16:34

Через потужний землетрусу на Балі постраждали мінімум 50 осіб

Через потужний землетрусу на Балі постраждали мінімум 50 осіб

У результаті сильного землетрусу на острові Балі постраждали щонайменше 50 осіб, частина з них отримали важкі травми, повідомляє The Jakarta Globe. Землетрус стався в місті-курорті Кута 13 жовтня.

За даними Геологічної служби США, магнітуда землетрусу становила 6,0, а епіцентр знаходився на глибині 61 кілометру під землею, в 100 кілометрах на північний захід від Денпасара. У той же час місцева геологічна служба заявила про те, що магнітуда землетрусу була вищою - 6,8 бали, а епіцентр був на глибині 10 кілометрів під землею.

Усього в результаті землетрусу постраждали 43 людини, проте "Сіньхуа" повідомляє про 63 постраждалих. Щонайменше дев'ять із них госпіталізовані з переломами. Представник місцевої влади заявив, що кількість постраждалих, швидше за все, збільшиться.

Підземні поштовхи, що тривали кілька хвилин, призвели до часткового обвалення багатьох будівель, серед яких були древні індуїстські храми. Стіни багатьох будинків в Куті потріскалися, проте до серйозних руйнувань землетрус не привів.

Індонезія вважається сейсмонебезпечній зоною: на території країни знаходиться понад 140 діючих вулканів, а землетруси тут стаються регулярно. Рівно рік тому, в жовтні 2010 року, в результаті землетрусу і викликаного ним цунамі на Суматрі загинули близько 300 осіб.

Сейчас вы читаете новость «Через потужний землетрусу на Балі постраждали мінімум 50 осіб». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть