Ексклюзивы
вторник, 19 июля 2011 15:08
Ольга Гембік
Ольга Гембік
Ольга Гембік

Не вистачає

Власник елітної квартири на Подолі вивів тонку трубку від кондиціонера просто на вулицю.  Із четвертого поверху людям капає за комір. На квартиру з ліпниною і плюшевими гардинами грошей назбирав, а на цивілізований відвід води — не вистачає.

Наше ЖКГ попередило, що на два тижні відключає гарячу воду — приліпили повідомлення про це в кожному під'їзді. За два тижні акуратно поздирали оголошення. Але крани грають марш, гарячої води в них немає. Минає вже третій тиждень — те ж саме. У ЖКГ слухавку беруть за десятим дзвінком. Дізнаюся, що води не буде аж до 8 серпня, щось там зламалося. Питаю: чому ж нового оголошення не наліпили? Клею не вистачає!

Водій автобуса зранку діловито збирає в усіх по гривні й 50 копійок. Квитків натомість не дає, огризається. Натхненно лічить гроші в кабіні. Зрештою, рушає й оголошує: "Квитків сьогодні дали мало. На всіх не вистачає". На прохання повернути гроші ображається.

Чому нового оголошення не наліпили? Клею не вистачає!

У найближчому до нас супермаркеті гнилі яблука сподіваються продати по 2 гривні. Над ними вже кружляє зграя мошок, повзають зелені мухи, гнилизною тхне на весь відділ.

За кілька років коло метро Дарниця п'ять разів облагороджували територію. Найперше зрізали розлогі сосни й наставили точок із шаурмою. Місцевим п'яничкам зручно розпивати на пеньку, було чим закусити. За півроку кавказців вигнали геть, викорчували пеньки і залили галявину бетоном. Наставили кіосків "Белье", "Умка", "Хлеб-фарш-колбаса" і взуттєвий магазин із фантазійною назвою "Конфіскат". До нього завжди довжелезна черга. Люди в черзі сподіваються, якщо в когось відібрали, то їм продадуть дешево. Але взуття в магазині смердить гумою і коштує, як усюди.

Тепер частину магазинчиків прибрали. Залишили купу сміття, уламки бетону й одну вцілілу сосну. Та й то тому, що на її крону якийсь бовдур прибив табличку "Пам'ятники" і розмістив свій телефон.

Чогось не вистачає всім. Мабуть, клепки.

Сейчас вы читаете новость «Не вистачає». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть