четвер, 21 квітня 2011 14:52

Лукашенко: "Ми недооцінили нові загрози, в тому числі тероризм"

Лукашенко: "Ми недооцінили нові загрози, в тому числі тероризм"

Президент Білорусії Олександр Лукашенко заявив, що громадяни, які навмисно дестабілізують ситуацію в суспільстві, повинні нести відповідальність за поширення чуток.

"Необхідно сформувати таке середовище в суспільстві, яка не допускала б розпущеності, пропаганди ненависті, насильства, поширення чуток, що провокують паніку і руйнують соціально-економічну стабільність в країні. Треба створити такі умови, щоб провокатори, любителі сіяти паніку не знаходили собі місця, щоб вони знали: за будь-яке порушення порядку їм доведеться відповідати", - сказав Лукашенко в четвер у посланні білоруському народу і парламенту.

Президент додав, що білоруське суспільство отримало з теракту в мінському метро перші уроки. Зокрема, Лукашенко вважає, що першим уроком стало підвищення пильності.

"Ми недооцінили нові загрози, в тому числі тероризм. Треба було бути більш уважними до повсякденних загроз", - сказав президент.

За його словами, трагічні події 11 квітня показали такі якості білоруських громадян, як згуртованість, взаємна підтримка і розуміння.

У той же час президент зауважив, що "людям слід більше довіряти один одному, адже всі ми в одному човні, не треба один на одного дивитися скоса".

Теракт в мінському метро було здійснено 11 квітня, а 13 квітня було оголошено про затримання підозрюваних в організації вибуху, які вже зізналися в скоєному.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко: "Ми недооцінили нові загрози, в тому числі тероризм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути