пʼятниця, 03 квітня 2009 18:13

Євро-2012 у Донецьку відкриють таргани-гіганти?

Євро-2012 у Донецьку відкриють таргани-гіганти?

Французькі бізнесмени пропонують владі Донецька купити супероригінальні сценарії для церемонії відкриття ЄВРО-2012.

Свої ідеї іноземці вже перевірили, коли приймали футбольний чемпіонат світу в 1998 році, а на вчорашньому діловому форумі в нашій торговельно-промисловій палаті їх виступ викликав справжній фурор. Головний француз Жюльєн Паньє, який проводив презентацію, схожий на героїв одразу усіх фільмів про успішних рекламістів (своєю дивною зачіскою, стилем одягу та модним мобільником), а від його задумів у консерваторів просто волосся встає дибки. Найбільш безневинна задумка - запустити по футбольному полю чоловічків у костюмі зелених тарганів, які будуть бігати навколо гігантських квітів.

Такий чемпіонат потрібно відкрити незабутньо.

"Такий чемпіонат утілює мрію людини про щастя і потрібно, щоб його відкриття пройшло незабутньо. У Франції це зробили люди-комахи, а ще ми влаштовували п"ятихвилинний мега-салют зі всіх поверхів Ейфелевої вежі, і весь світ затамувавши подих стежив за цим дійством. У вас на стадіоні теж можемо підкорити вогняну або водну стихію, і обов"язково візьмемо в шоу місцевих артистів, щоб від них вся трупа переповнилася колоритом цих місць", - пояснив співробітник з продажів компанії "ЕСА2" Жюльєн Паньє.

Обоз, segodnya.ua

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012 у Донецьку відкриють таргани-гіганти?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути