Ексклюзиви
субота, 28 лютого 2015 19:43
Юрій Фельштинський
Юрій Фельштинський
Юрій Фельштинський

Бориса Нємцова вбив Путін

Бориса Нємцова вбив Путін

Бориса Нємцова вбив Путін. Про це Путін розповів нам сам незабаром після вбивства. Путін повідомив, що вбивство має "замовний і провокаційний характер".

"Замовлення" в Росії давно вже дає одна людина - президент. Всі інші ці "замовлення" покірливо виконують. "Провокаційний характер" вбивство може носити, якщо твої вороги організовують проти тебе провокацію. Головний ворог на сьогоднішній день у Путіна - Україна. Саме її будуть звинувачувати у "провокації" Путін і його помічники. Через українську дівчину, яка перебувала в момент вбивства з Борисом Нємцовим, нам майстерно протягнуть ниточку до Києва і, напевно, покажуть "українців", швидше за все мертвих, з українськими паспортами в кишенях, і оголосять їх вбивцями-провокаторами.

А поки що слідчі ФСБ проведуть обшуки та вилучення у квартирі жертви, конфіскують всі документи і комп'ютери. Отримавши повне уявлення про опозиційну діяльність Бориса Нємцова і його зв'язки, почнуть викликати на допит в рамках розслідування злочину друзів і соратників-опозиціонерів Бориса Нємцова, будуть над ними знущатися і робити з них підозрюваних. Потім ці ж слідчі ФСБ через своїх агентів вкинуть у ЗМІ кілька брехливих барвистих версій вбивства, які буде мусолити російська жовта преса, як якщо б вони мали відношення до дійсності ... І все це буде робитися, як нам вже повідомили, "під особистим контролем Путіна ". Ось в це ми віримо.

Чи відповідає Гітлер за вбивства євреїв у Німеччині, що здійснювалися там після його приходу до влади? Безумовно, тому що своїми промовами і законами він підштовхував німців до вбивства своїх співвітчизників, залишаючи потім ці злочини безкарними. Так і Путін, який погодився в 2006 році прийняти в подарунок на свій день народження голову Анни Політковської, дав добро на страти своїх ворогів.

Я прочитав в одній із заміток, що після вбивства Бориса Нємцова Росія прокинулася в іншій епосі. Це невірно. У нас було вже багато нових епох. Ми просто не хотіли цього бачити. Після вибухів будинків у Росії в 1999 році, другої чеченської війни, вбивства Щекочіхина, Політковської, Литвиненко ... ми теж прокидалися в іншій епосі. Потім було вторгнення в Грузію, потім в Крим, тепер - в східну Україну ... Збитий малайзійський лайнер ... Всього і всіх не перерахуєш (вибачте, якщо когось забув). Щоразу це були інші епохи, в які входила Росія. І кожен раз магічним чином рейтинг Путіна ріс.

Я раджу центру Левади провести нове опитування громадської думки. Я впевнений, що після вбивства Бориса Нємцова рейтинг виріс - ще на один відсоток. До стовідсоткової підтримки населення Путіну залишилося ще тринадцять очок, тринадцять нових епох, в які він стрімко ввергає весь світ, а заодно і Росію. Ми на фінішній прямій. Включайте секундомір.

Зараз ви читаєте новину «Бориса Нємцова вбив Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути