Ексклюзиви
субота, 24 серпня 2024 07:26

Звик домінувати у заголовках: Трамп намагається утримати увагу ЗМІ

Звик домінувати у заголовках: Трамп намагається утримати увагу ЗМІ
Кандидат у президенти США Дональд Трамп намагається утримувати увагу ЗМІ. Фото: gettyimages.com

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки від республіканців Дональд Трамп намагається утримати увагу ЗМІ на собі під час змагання з кандидаткою від демократів Камалою Гарріс.

Так, протягом усіх чотирьох днів Національного з'їзду Демократичної партії Трамп проводив контрзаходи по всій країні, сподіваючись хоч трохи відвернути увагу ЗМІ від Гарріс. Про це пише Reuters.

У п'ятницю Трамп із трибуни ресторану у Лас-Вегасі розповів про свій план скасувати податки на чайові офіціантам та іншим працівникам зі сфери обслуговування. Таким чином він намагався "перевернути сторінку тижня", на якій він був затьмарений Камалою Гарріс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп у передвиборчій промові збрехав, що Гарріс "зустрічалася" із Путіним - CNN

Трамп хотів зосередитись на питаннях політики, а не на особистих нападках на свого опонента. Він розповів про зусилля своєї кампанії із залучення іспаномовних виборців у Неваді, штаті, який може допомогти визначити результат виборів 5 листопада.

Видання зазначає, що податкова пропозиція є одним із стовпів економічного порядку денного Трампа. Його радники наполягають, щоб він зосередився саме на цьому питанні, а не на частих особистих нападках на зовнішність, походження та інтелект Харріс. Попереджають, що це може відштовхнути поміркованих виборців, які йому потрібні для перемоги.

Однак, виступи Трампа з питань зовнішньої політики, економіки та злочинності привернули мало уваги та не змогли відвернути увагу від Гарріс. Це стало приголомшливим поворотом для політика, який звик домінувати у заголовках.

При цьому Трамп та його помічники сподіваються, що галасливий фінал з'їзду демократів ознаменує кінець періоду "медового місяця" для Гарріс, яка стала кандидатом у президенти трохи більше місяця тому після того, як президент США Джо Байден вийшов із гонки.

Камалу Гарріс офіційно затвердили кандидаткою у президенти США від Демократичної партії. Це відбулося на другий день з'їзду Демпартії у Чикаго.

Дональд Трамп і Камала Гарріс таки зустрінуться на дебатах, які відбудуться 10 вересня в ефірі ABC News.

Зараз ви читаєте новину «Звик домінувати у заголовках: Трамп намагається утримати увагу ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути