четвер, 02 січня 2020 12:23

Звернення Путіна набрало купу дизлайків у YouTube – їх терміново приховали

Звернення Путіна набрало купу дизлайків у YouTube – їх терміново приховали
Новорічне звернення Путіна викликало негативну реакцію громадян Росії. Фото: AFP/М

Російські канали масово приховали дизлайки під новорічним зверненням Путіна.

Як повідомляє DW, Перший канал і холдинг ВГТРК (телеканали "Росія 1" і "Росія 24") приховали лічильники лайків і дизлайків під виступом президента РФ Володимира Путіна в YouTube. Пізніше їх приклад наслідували НТВ і RT.

На одному з етапів у відео на НТВ було 34 тис. негативних і лише 10 тис. позитивних оцінок. На момент публікації кнопки "подобається" / "не подобається" вже прибрані, як і можливість залишити коментар.

На сторінці Першого каналу в відеохостингу до 13.00 мск 1 січня, коли лічильники ще не були відключені, виступ Путіна набрав 66 тис. дизлайків при 12 тис. лайків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КВК ніколи не обіграє КДБ: Соколова розкритикувала новорічну промову Зеленського

"Росія-24" приховала лічильник під зверненнями президента після того, як під час інтернет-трансляції великої пресконференції в грудні 2019 року користувачі масово почали натискати кнопку "не подобається".

Це відбувається вже другий рік поспіль. 2018 року за відеозаписами з новорічною промовою, викладеними "Росією 1" і Першим каналом, теж були закриті коментарі і відключені лічильники. Ряд спостерігачів тоді зазначив, що частина акаунтів, автори яких ставили дизлайки і залишали негативні зауваження, була зареєстрована буквально напередодні трансляції.

Президент України Володимир Зеленський привітав президента РФ Володимира Путіна "зі святами". Про це у вівторок повідомив Офіс президента.

Зараз ви читаєте новину «Звернення Путіна набрало купу дизлайків у YouTube – їх терміново приховали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути