вівторок, 29 грудня 2020 19:52

Зраджений, але вірний: відео про вірність собаки підірвало Youtube
3

Зворушливий ролик французької організації 30 Millions D'Amis Foundation, який розповідає про покинутого господарем собаку, зібрав у Youtube майже мільйон переглядів. Ролик триває півтори хвилини і показує в ретроспективі сумну історію господаря і його собаки.

В організації хотіли показати, що на відміну від людей, тварини не здатні зраджувати. Люди можуть ставитися дуже жорстоко до своїх тварин-компаньйонів і викидати, коли ті набридли або стали незручними.

30 Millions D'Amis Foundation - це зареєстрована благодійна організація, яка бореться на багатьох фронтах з метою захисту тварин, а також виховання у молодого покоління поваги до усіх форм життя. Унікальна у Франції за обсягом своєї діяльності та здатністю мобілізувати суспільство в цілому на користь справи тварин. Її боротьба на місцях та великі кампанії з підвищення обізнаності роблять його ключовим гравцем у світі захисту тварин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Країна продає на аукціоні 170 слонів через посуху й напади на людей

30 Millions D'Amis Foundation також допомагає змінити законодавство на користь тварин. Його діяльність не обмежується Францією, а також поширюється за кордоном: це високомобілізована громада, яка дуже активно працює у соціальних мережах.

Днями, у рамках презентації проєкту "Держактиви", в urban space 500 відбулася лекція про комунікацію соцпроєктів. Цей соціальний проєкт - один із кейсів, яким поділився арт-директор Руслан Петров.

Зараз ви читаєте новину «Зраджений, але вірний: відео про вірність собаки підірвало Youtube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути