Ексклюзиви
четвер, 23 квітня 2020 14:31

Жодного хворого за тиждень. У В'єтнамі скасували карантин

Жодного хворого за тиждень. У В'єтнамі скасували карантин
В'єтнам повертається до звичного режиму роботи, оскільки впродовж тижня влада не зафіксувала жодного випадку нового захворювання коронавірусом. Фото: Reuters

У В'єтнамі скасували карантин, оскільки протягом останнього тижня не було жодного випадку захворювання на коронавірус. Але в масках ходити зобов'яжуть.

Майже весь В'єтнам з 23 квітня повертається до звичного режиму роботи та підприємницької діяльності. Відкриваються ресторани, перукарні, магазини та всі інші заклади. Незабаром також поновлять і авіаперельоти, пише УНІАН.

За останній тиждень влада не зафіксувала жодного випадку захворювання на Covid-19, тому вирішила зняти коронавірусний карантин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус майже не передається поверхнями

При цьому жителів зобов'яжуть носити маски в громадських місцях, дотримуватися розумної дистанції й уникати багатолюдних зборів. Певні обмеження все ще діятимуть у столиці В'єтнаму Ханої, провінціях Бакнинь і Хазянг, а також місті Хошимін.

Повний режим ізоляції залишається чинним для деяких районів Ханоя, оголошених районами з високим ступенем ризику. Там карантинні заходи діятимуть до 30 квітня.

Загальнонаціональний карантин у В'єтнамі запровадили з 1 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Жодного хворого за тиждень. У В'єтнамі скасували карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути