пʼятниця, 09 вересня 2022 11:29

ЗМІ дізналися, хто був поруч з Єлизаветою ІІ перед смертю

ЗМІ дізналися, хто був поруч з Єлизаветою ІІ перед смертю
Королева Єлизавета ІІ померла в оточенні близьких. Фото: Getty Images

Королева Великої Британії Єлизавета ІІ померла в оточенні рідних і близьких.

Монархиня перебувала в ліжку в замку Балморал, їй було 96 років. Поруч з Її Величністю були теперішній король Карл і його сестра, принцеса Анна. Про це повідомляє Hello.

Інші діти Єлизавети ІІ – принц Едвард і принц Ендрю – прибули незабаром після цього з принцом Вільямом. Також повідомляли, що принц Гаррі прибув окремо, його дружини Меган з ним не було.

Герцогиня Кембриджська також залишилася у Віндзорі з дітьми – принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою та принцом Луї. Діти вчора мали перший навчальний день у новій школі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали перші випуски британських газет після смерті королеви

У королівській родині вже давно стало традицією йти з життя в будинку в оточенні близьких. Балморал був особливим для Єлизавети ІІ, яка одного разу назвала замок "мій дорогий рай у горах".

Щороку від серпня до жовтня Її Величність проводила у своєму будинку в Абердінширі літні канікули. Також часто запрошувала членів своєї родини приєднатися до неї. Замок Балморал у розпорядженні британської королівської родини від 1852 року і розташований серед акрів гарної сільської місцевості.

Зараз триває підготовка до похорону Єлизавети ІІ. Він відбудеться у Вестмінстерському абатстві в Лондоні. І, ймовірно, в ньому візьмуть участь усі члени королівської родини, а також члени інших європейських королівських домів.

8 вересня померла королева Великої Британії Єлизавета II. Про смерть повідомив Букінгемський палац. Королеви не стало на 97-му році життя.

У Великій Британії оголосили 10-денний траур через смерть королеви Єлизавети ІІ. Вона керувала країною понад 70 років.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ дізналися, хто був поруч з Єлизаветою ІІ перед смертю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути