четвер, 27 травня 2021 19:34

Жінка судиться з лікарем, який ввів їй 40 років тому свою сперму, а не донора

Жінка судиться з лікарем, який ввів їй 40 років тому свою сперму, а не донора
Бьянка Восс дізналася, що лікар 40 років тому ввів їй власну сперму, а не анонімного донора / Peiffer Wolf Carr Kane & Conway

Жінка в США судиться зі своїм колишнім лікарем за "медичне зґвалтування". Вона заявила, що він таємно використав власну сперму, щоб запліднити її майже 40 років тому, замість анонімного донора.

Бьянка Восс, якій зараз 75 років, каже, що дізналася правду лише тоді, коли її доросла дочка пройшла ДНК-тест. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Спермінатор" став батьком 78 дітей, ще 13 жінок вагітні від нього

Восс заявила в позові до федерального суду, що лікар Мартін Грінберг вчинив "медичне зґвалтування", коли вона відвідала його клініку в Нью-Йорку в 1983 році в надії, що зможе завагітніти спермою, подаровану анонімним чоловіком-донором.

Тепер Восс відчула себе "жертвою", яка переживає "виснажливий неспокій і емоційний біль", йдеться в позові. Бьянка і її дочка Роберта заявили, що обидві спустошені цим.

"Доктор Грінберг ввів свою сперму в пацієнтку. Зробив це без її згоди і всупереч її бажанню. Деякі люди називають це "медичним зґвалтуванням". Але незалежно від назви, це огидний і навмисний проступок. Він неетичний, неприйнятний і незаконний", - заявив адвокат позивачки Джейсон Кейн.

Грінберг і його адвокат наразі не відповідають на електронні листи і дзвінки.

Восс розповіла, що лікар лише запитав її, чи вона не проти, що донором сперми буде єврей, і вона відповіла, що не проти. Жінка вважала, що донором є анонімний студент. Тоді лікар попросив за послуги донора $100.

У позові не називається точна сума, але йдеться, що "спірна сума перевищує $75 тис. без урахування відсотків і витрат". Крім грошей, Восс і її доросла дочка хочуть більше дізнатися про історію хвороб Грінберга. Їм відомо, що син лікаря помер в ранньому віці, тому хотіли б знати, чи не успадкувала Роберта серйозних захворювань.

Зараз ви читаєте новину «Жінка судиться з лікарем, який ввів їй 40 років тому свою сперму, а не донора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути